Klickergrunder 1.2 – Hälsa fint

Förkunskap: Klickergrunder 1.0, gärna även 1.1.

Här går vi igenom ett koncept som lär hunden, på ett väldigt effektivt sätt, att hälsa fint, men utan att vi behöver be (tjata) om det, utan att det görs som ett så kallat “defaultbeteende”. Hunden väljer att inte göra hela sin galna hälsningsceremoni och är nöjd med det valet – den känner sig inte hindrad eller frustrerad på något sätt.

Vi kommer att jobba i korta korta pass. Vi behöver statister så alla som kommer bör ha med sig minst en assistent. Detta för att kunna träna på beteendet i en så verklig miljö som möjligt.

Det går även bra att ta med sig barn, men då måste det vara en vuxen till som kan guida barnen till en “lagom” svår störning för den tränande hunden.

Syfte: Hunden väljer att inte rusa fram i situationer där andra människor hälsar på den, eller på dig.

Ingår: Kompendium som summerar övningarna generellt. Skriv gärna till om vi tar fram specifika strategier för just din hund.

Tid: 2 x 90 minuter (två datum)

Pris: 500 kr

Liknande kurser:

Ditt namn (måste anges)

Din epost (måste anges)

Telefonnummer (måste anges)

Din adress, inklusive postnummer och ort (måste anges)

Eventuell fikapreferens/allergi

Ange vilka delar du vill gå, skriv "alla" för alla delar och 150 kr rabatt

Jag accepterar följande villkor: Anmälan är bindande och eventuell avanmälan ska ske skriftligt. Vid avanmälan senare än 14 dagar efter anmälan tas 50% av kursavgiften ut. Betalda platser kan nyttjas fritt av andra. Kursen startar så fort den är full (minst 4, max 6 deltagare).
Betalning sker på plats med Swish eller i förskott via faktura/Swish.