Klickergrunder 1.1 – Valfritt beteende

Förkunskap: Klickergrunder 1.0.

Detta tillfälle bygger vidare på det vi lärde oss i Klickergrunder 1.0 där vi blev bekväma med klicker, belöning, koppel, med mera UTAN hund. Nu tar vi in hunden i ekvationen och jobbar med ett specifikt beteende.

Vilket beteende vi väljer bestämmer du och din hund. Det kan vara något som hunden redan kan, men du vill se det utfört på ett annat sätt. Eller något som hunden inte kan och du vill lära den. Eller så jobbar vi med något som vi bestämmer under teorin innan det praktiska börjar.

Du behöver alltså inte ha en färdig plan när du kommer, men det gör ingenting om du har det.

Vi kommer att gå igenom det teoretiska kring vad man ska tänka på när man tränar med hunden och sedan öva på att klickerträna med hunden. Så – beteendet är inte det viktiga i detta pass, utan att du lär dig hur du jobbar med hunden “klickerskt”. Att beteendet blir av/bra/bättre är en bonus.

Tid: ca 2 timmar

Pris: 350 kr

Ingår: Kompendium

Kommande kurser:

Ditt namn (måste anges)

Din epost (måste anges)

Telefonnummer (måste anges)

Din adress, inklusive postnummer och ort (måste anges)

Eventuell fikapreferens/allergi

Ange vilka delar du vill gå, skriv "alla" för alla delar och 150 kr rabatt

Jag accepterar följande villkor: Anmälan är bindande och eventuell avanmälan ska ske skriftligt. Vid avanmälan senare än 14 dagar efter anmälan tas 50% av kursavgiften ut. Betalda platser kan nyttjas fritt av andra. Kursen startar så fort den är full (minst 4, max 6 deltagare).
Betalning sker på plats med Swish eller i förskott via faktura/Swish.